• Wat staat er op jouw verlanglijstje? Wat wens jij voor degenen die je na aan het hart liggen? Wat is jouw favoriete boek, film, album, spelletje, cocktail of favoriete wat-dan-ook?
Tumblr heeft jouw hulp nodig! We hebben in de aanloop naar de feestdagen een hoop geweldige cadeautips gezien, maar we zouden er nog graag veel meer aan willen toevoegen: in plaats van een aantal bloggers die tips bijdragen, willen we er miljoenen. Wie weet er nu immers beter wat de allergaafste dingen zijn op het gebied van kunst en design, mode en eten, gadgets en technologie, of tv en literatuur dan jullie, de Tumblr-community? Doe dus mee en help ons ‘s werelds grootste cadeaugids te maken.  Plaats deze aankomende woensdag de hele dag al je favoriete dingen op je blog en tag ze met #tumblrgiftguide. We zullen de tips die eruit springen rebloggen op een speciale blog. Volg ons hier, of volg de tag om alle fantastische cadeautips voor december te zien. Fijne feestdagen!

      Wat staat er op jouw verlanglijstje? Wat wens jij voor degenen die je na aan het hart liggen? Wat is jouw favoriete boek, film, album, spelletje, cocktail of favoriete wat-dan-ook?

      Tumblr heeft jouw hulp nodig! We hebben in de aanloop naar de feestdagen een hoop geweldige cadeautips gezien, maar we zouden er nog graag veel meer aan willen toevoegen: in plaats van een aantal bloggers die tips bijdragen, willen we er miljoenen. Wie weet er nu immers beter wat de allergaafste dingen zijn op het gebied van kunst en design, mode en eten, gadgets en technologie, of tv en literatuur dan jullie, de Tumblr-community? Doe dus mee en help ons ‘s werelds grootste cadeaugids te maken. 

      Plaats deze aankomende woensdag de hele dag al je favoriete dingen op je blog en tag ze met #tumblrgiftguide. We zullen de tips die eruit springen rebloggen op een speciale blog. Volg ons hier, of volg de tag om alle fantastische cadeautips voor december te zien. Fijne feestdagen!