• Speciale editie van Tumblr Tuesday: Hulpverlening aan de overlevenden van tyfoon Haiyan
Official GazetteBerichtgeving van de overheid van de Filipijnen.
UNICEFInspirerende updates van de humanitaire inspanningen van UNICEF over de hele wereld. Dankzij donaties zijn ze in staat de getroffen gemeenschappen in de Filipijnen te voorzien van schoon water, hygiëne- en gezondheidspakketten. Je kan geld doneren aan UNICEF zodat zij door kunnen gaan met helpen.
Oxfam GBEen kijkje in het leven van de Filipijnse kinderen die in de evacuatiezones leven. Inwoners van Groot-Brittannië kunnen £5 doneren door DONATE aan 70066 te sms’en. Je vindt hier de Nederlandse site van OxfamNovib.
Artsen Zonder GrenzenArtsen Zonder Grenzen streeft naar een betere behandeling voor tuberculose en biedt noodhulp bij natuurrampen. Hun teams zijn op dit moment bezig met de voorbereidingen voor het oversturen van noodvoorraden voor de Filipijnen - slechts een van de landen waar Artsen Zonder Grenzen elk jaar helpt. Je kan via deze site geld doneren aan Artsen Zonder Grenzen.
In Other NewsUitgebreide maar overzichtelijke updates van wat er allemaal gebeurt in de wereld. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Filipijnen, manieren waarop je kunt helpen en organisaties aan wie je geld kunt doneren voor hulpverlening aan de overlevenden van deze natuurramp.
Neem hier en hier een kijkje voor nog meer manieren waarop je kunt helpen.
(Bron: staff)

   Speciale editie van Tumblr Tuesday: Hulpverlening aan de overlevenden van tyfoon Haiyan

   Official Gazette
   Berichtgeving van de overheid van de Filipijnen.

   UNICEF
   Inspirerende updates van de humanitaire inspanningen van UNICEF over de hele wereld. Dankzij donaties zijn ze in staat de getroffen gemeenschappen in de Filipijnen te voorzien van schoon water, hygiëne- en gezondheidspakketten. Je kan geld doneren aan UNICEF zodat zij door kunnen gaan met helpen.

   Oxfam GB
   Een kijkje in het leven van de Filipijnse kinderen die in de evacuatiezones leven. Inwoners van Groot-Brittannië kunnen £5 doneren door DONATE aan 70066 te sms’en. Je vindt hier de Nederlandse site van OxfamNovib.

   Artsen Zonder Grenzen
   Artsen Zonder Grenzen streeft naar een betere behandeling voor tuberculose en biedt noodhulp bij natuurrampen. Hun teams zijn op dit moment bezig met de voorbereidingen voor het oversturen van noodvoorraden voor de Filipijnen - slechts een van de landen waar Artsen Zonder Grenzen elk jaar helpt. Je kan via deze site geld doneren aan Artsen Zonder Grenzen.

   In Other News
   Uitgebreide maar overzichtelijke updates van wat er allemaal gebeurt in de wereld. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Filipijnen, manieren waarop je kunt helpen en organisaties aan wie je geld kunt doneren voor hulpverlening aan de overlevenden van deze natuurramp.

   Neem hier en hier een kijkje voor nog meer manieren waarop je kunt helpen.

   (Bron: staff)