• Tumblr-gebruiker in de spotlight: Daan Valk
Hoi, vertel eens wat over jezelf: wie ben je en wat doe je zoal?Ik ben Daan, 24 jaar en woon inmiddels al weer 5 jaar in Amsterdam. Op dit moment studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de HvA en in mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met alledaagse trends. Hierbij kan je onder andere denken aan de ontwikkeling van technologie, fotografie en fashion. Verder loop ik dagelijks hard, werk ik achter de bar bij de Kleine Komedie en speel ik hockey bij Hurley. Je schrijft op je blog dat je van de goede dingen des levens houdt. Wat zijn die goede dingen voor jou in het bijzonder?Zo, daar vraag je me wat.. Dat kan zo groot zijn als reizen of zo klein als de geur van de eerste herfstdag. Een vrijdagavond in mijn eentje een film kijken of met m’n vrienden zuipen.[[MORE]] Je blog is een bijzondere verzameling van al wat mooi is. Kun je ons tips geven over hoe je deze mooie afbeeldingen vindt?Wat Tumblr mij vooral heeft geleerd is nieuwsgierig te zijn naar de bron. Veel blogs hebben mijn ogen gepasseerd maar ze leverden niet het gene waar ik naar op zoek was, tenminste, dat dacht ik. Toen ik ging kijken waar de afbeeldingen vandaan kwamen - een wereld ging voor me open. Socialsketch begon aantrekkelijk te worden voor mensen om me heen en zij begonnen mij te benaderen met mooie afbeeldingen. Hoe veel tijd besteed je eigenlijk aan je blog per week? Dat hangt er heel erg vanaf. In de ene week twee tot drie keer per dag en in de andere week 3 dagen. Tijdens m’n tentamenweek ben ik ineens heel actief dus vanaf 12 januari kan je veel posts verwachten!Zijn er nog blogs die we volgens jou niet mogen missen?Er zijn drie blogs waar ik veel op kijk en dat zijn:
theclassyissue.com
tncypk.tumblr.com
luxuryon.tumblr.com
Daan, bedankt!
Foto: Daan Valk

   Tumblr-gebruiker in de spotlight: Daan Valk

   Hoi, vertel eens wat over jezelf: wie ben je en wat doe je zoal?

   Ik ben Daan, 24 jaar en woon inmiddels al weer 5 jaar in Amsterdam. Op dit moment studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de HvA en in mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met alledaagse trends. Hierbij kan je onder andere denken aan de ontwikkeling van technologie, fotografie en fashion. Verder loop ik dagelijks hard, werk ik achter de bar bij de Kleine Komedie en speel ik hockey bij Hurley.

   Je schrijft op je blog dat je van de goede dingen des levens houdt. Wat zijn die goede dingen voor jou in het bijzonder?

   Zo, daar vraag je me wat.. Dat kan zo groot zijn als reizen of zo klein als de geur van de eerste herfstdag. Een vrijdagavond in mijn eentje een film kijken of met m’n vrienden zuipen.

   Je blog is een bijzondere verzameling van al wat mooi is. Kun je ons tips geven over hoe je deze mooie afbeeldingen vindt?

   Wat Tumblr mij vooral heeft geleerd is nieuwsgierig te zijn naar de bron. Veel blogs hebben mijn ogen gepasseerd maar ze leverden niet het gene waar ik naar op zoek was, tenminste, dat dacht ik. Toen ik ging kijken waar de afbeeldingen vandaan kwamen - een wereld ging voor me open. Socialsketch begon aantrekkelijk te worden voor mensen om me heen en zij begonnen mij te benaderen met mooie afbeeldingen.

   Hoe veel tijd besteed je eigenlijk aan je blog per week?

   Dat hangt er heel erg vanaf. In de ene week twee tot drie keer per dag en in de andere week 3 dagen. Tijdens m’n tentamenweek ben ik ineens heel actief dus vanaf 12 januari kan je veel posts verwachten!

   Zijn er nog blogs die we volgens jou niet mogen missen?

   Er zijn drie blogs waar ik veel op kijk en dat zijn:

   Daan, bedankt!

   Foto: Daan Valk